Wie ben ik?

Hoi, ik ben Liedewien (of Leeda). Avontuurlijk, ik heb passie voor reizen, fotografie, dansen, handstanden, acrobatiek en aerial.

Ik ben een professionele danser en ik heb een achtergrond in gymnastiek. Sinds ik afstudeerde aan de musicaltheaterschool in Londen, werkte ik internationaal van Miami tot Hong Kong. Ik heb het genoegen gehad om samen te werken met enkele van ’s werelds beste choreografen en ben┬áblij met alle mogelijkheden die ik tot nu toe heb gekregen. Hard werken loont wel!!

Ik wilde echter mijn reisverhalen vastleggen en deze delen met vrienden en familie thuis. Dus besloot ik LiedewienPhotography te starten en heb ik sindsdien geweldige feedback gehad.
Ik leg mijn foto’s en video’s vast met mijn camera van Nikon en GoPro Hero. Ik doe ook headshots en potretfotografie op aanvraag.

 

Als je mijn video’s en foto’s leuk vindt, volg me op social media voor de laatste updates!